Een liefdevolle dag

Een liefdevolle dag!

Afgelopen juli trouwden een van onze beste vrienden. Zo’n dag is super speciaal en je wil gewoon dat alles goed is. Alles moet tot in de puntjes zijn verzorgd zoals jij dat wil, zoals het in je hoofd zit van jou en je partner. Uit eigen ervaring weet ik dat ook want afgelopen zaterdag 24 september was ik zelf alweer 1 jaar getrouwd. Wat het voor ons extra speciaal maakte die dag, dat was dat onze zoon Finn er ook bij kon zijn en onze getuige mocht zijn.

Om terug te komen op dat plaatje in je hoofd, dat moet gewoon kloppen zo ook bij hun. Een paar maanden voor de bruiloft kwamen ze naar me toe met de vraag of ik een paar dingen voor hun grote dag wilde maken. Ik voelde me heel erg vereerd en natuurlijk wilde ik dat doen. Het is ook wel weer spannend want voor jezelf is het natuurlijk makkelijker als voor een ander.

Dus uiteindelijk heb ik samen met de bruid een lijst gemaakt van wat ze graag wilde hebben en natuurlijk hoe ze het in gedachte had. Zodat het plaatje in hun hoofd zou kloppen op hun bruiloft.  Eens even zien waar het mee begon, een welkomst bord, een fotolijst, ringendoosjes, bruidsboeket, taart met standaard, een houten bord met een speciale tekst, en o ja ook nog een paar hartjes.

Ik ben aan de slag gegaan en ik vond het super om hier mee bezig te zijn. Een proefboeket maken om te kijken wat het mooist is. Proeftaartjes maken om te kijken welke smaak lekker zou zijn. Ik werd er elke keer weer blij van! In de week voor de bruiloft moesten de puntjes op de spreekwoordelijke i worden gezet. Alles klopte en het bruidspaar was helemaal tevreden. De avond voor de bruiloft hebben we samen alles neergezet zover als het kon. En op de grote dag zelf de laatste dingen zoals de taart. Het was een hele mooie dag en het plaatje wat ze wilde dat klopte! Net zoals onze dag!

zelfgedaan zelf gedaan zelf-geDaan Daniëlle Kersten Berghem
zelfgedaan zelf gedaan zelf-geDaan Daniëlle Kersten Berghem
zelfgedaan zelf gedaan zelf-geDaan Daniëlle Kersten Berghem
zelfgedaan zelf gedaan zelf-geDaan Daniëlle Kersten Berghem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *