Kleine terugblik naar 2022

Kleine terugblik naar 2022

Zo er is weer een nieuw jaar begonnen. Terugkijkend op het afgelopen jaar ben ik wel trots op mezelf. Ik heb de stap genomen om voor mezelf iets te beginnen. Is het altijd even makkelijk, nee dat niet. Het is niet alleen maar de cadeautjes maken, er zijn ook andere dingen zoals reclame maken, de website en de social media op orde houden. En dat zijn nou niet altijd mijn sterkste punten, want hoe maak je nu goede reclame en weten de klanten jou te vinden. Wat ik wel weet is wat ik goed heb gedaan en waar zijn de klanten blij van geworden. Een paar mooie dingen die ik wel met jullie nogmaals wil delen.

Het allermooiste is toch wel het vertrouwen van vrienden, dat ik hun dag net iets mooier specialer heb gemaakt door de persoonlijk versieringen die ze graag wilde hebben op hun trouwdag. Ook het vertrouwen van de basisschool in mij dat ze de juiste bordjes kregen voor het lesmateriaal, iedereen kan nu alles vinden. Wat natuurlijk ook heel belangrijk is anders kun je niet zelfstandig leren want dan kun je de materialen niet vinden. De verschillende klanten die champagne glazen gegraveerd wilde hebben voor de bruidsparen die afgelopen jaar zijn getrouwd. Een mooie tastbare herinnering aan hun trouwdag. Ik heb mensen blij mogen maken met de borrelplanken. Zouden ze al veel gebruikt worden met lekkere hapjes, tijdens een borrelavond met vrienden en familie.

Van alle deze dingen wordt ik heel blij, iedereen vind een mooi en persoonlijk cadeau waar ze de ander mee kunnen verassen. Waar die persoon dan ook weer blij van wordt, en daar gaat het toch ook om?  Een ander blij maken met een mooi cadeau en het geven van iets tastbaars tijdens  een mooie gebeurtenis of gewoon zomaar. Zullen we in 2023 ook weer veel mensen blij gaan maken? Ik hoop van wel! Ik sta weer graag voor jullie klaar om er een mooi jaar van te maken. Zie ik je snel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *