Sinterklaas een mooi familiefeest

Sinterklaas een mooi familiefeest

Morgen is het 12 november en dan komt Sinterklaas weer aan in ons land. En gaat het mooie kinderfeest weer van start. Ikzelf vind dat altijd een leuke tijd, overal zie je dan weer van die blijde en gespannen koppies want wat zouden ze krijgen dit jaar van Sinterklaas. Is mijn verlanglijstje op tijd bij sinterklaas en kan hij mijn huisje wel vinden, allemaal vragen die pas beantwoord worden als er iets in de schoen zit of op pakjesavond.

Vier je pakjesavond alleen met je gezin of samen met familie of vrienden, er is van alles mogelijk. En hoe vul je dat dan in enkel alleen met een paar cadeautjes of ook met veel zoetigheid. En misschien eet je eerst wel samen om je daarna vol op de pakjes te storten. En zijn er dan alleen cadeautjes voor de kindjes want ja, het draait natuurlijk om de kindjes maar ook de volwassenen kunnen cadeautjes krijgen. Heb je al oudere kinderen, kun je natuurlijk lootjes trekken. Zo kun je voor elkaar cadeautjes kopen en misschien maken jullie er wel een mooi gedicht bij. Zelf ben ik daar niet zo goed in om een mooi gedicht of rijm te bedenken. Al vind ik het wel altijd mooi als iemand dat goed kan.

Maar om terug te komen op de cadeautjes wat zullen we nu eens op ons lijstje zetten? Misschien wel wat mooie kaarsen houders. Want zo met die de donkere dagen geven kaarsen mij altijd een gevoel van geborgenheid en gezelligheid in huis. Als ik dan thuis gezellig de kaarsen aan maak word ik altijd weer blij, en als mijn gezin dan ook nog eens compleet op de bank zit voel ik me helemaal gelukkig. Dus kaarsen ja, die doen het altijd goed dus dit jaar komen die weer op mijn lijstje voor Sinterklaas.

Ook ben ik benieuwd wat jullie nou het beste cadeau vinden voor op je lijstje van Sinterklaas, laat je reactie maar hier achter. Misschien kunnen we elkaar zo helpen om ons lijstje te vullen met grote en kleine cadeaus. Geniet samen van een leuke en gezellige Sinterklaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *