Dit is zelf-geDAAN!

Dit is zelf-geDAAN!

Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Daniëlle en sinds kort trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf:

zelf-geDAAN.

Toen ik nog een klein meisje was, was ik altijd al bezig om van alles te maken. Elke keer verzon ik weer wat anders, heerlijk vond ik dat! En nu al die jaren later vind ik dat nog steeds. Daarom heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt een spannende stap dat wel, maar ook een hele leuke!

Waarom heb ik dan nu die stap genomen, om eerlijk te zijn komt dat door de afgelopen jaren. Ik werkte als verpleegkundige in het ziekenhuis maar ik haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Het echte zorgen voor mensen en iets beteken voor de mensen was helemaal verdwenen. Alles moest snel zonder aandacht en dat zit niet in mij.

Ook wilde ik er heel graag zijn voor onze zoon, mijn gezin! Samen genieten, samen herinneringen maken en er voor elkaar zijn.

Doordat ik weinig tijd had samen met mijn gezin en dat mijn werk niet meer leuk was, moest er wat veranderen. En wat is er nu leuker om alleen maar bezig te zijn met je hobby. Elke keer als ik weer wat klaar had, en iemand blij had kunnen maken deed me dat goed! Vrienden en bekenden vroegen me steeds vaker om iets te maken. En was de stap om voor mezelf te beginnen snel gemaakt. Zoek jij een persoonlijk cadeautje of geschenk dan zit je hier helemaal goed. Dus kijk eens rustig op je gemak rond, doe alsof je thuis bent. En wil je iets weten vraag het me dan door middel van een berichtje of een belletje. Dan komen we er vast wel uit en dan weet ik zeker dat ik een mooi cadeau voor je kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *