De plek waar het allemaal gebeurt

De plek waar het allemaal gebeurt

Vandaag een totaal andere blog als de afgelopen keren. De laatste keren ging het steeds over de producten of dingen die er mee te maken hadden. Maar deze keer wil ik jullie meenemen naar de plek waar het allemaal gebeurt. Mijn webshop is ontstaan vanuit een hobby en ja waar doe je dat nou meestal. Nou inderdaad thuis, in de kamer, de keuken of misschien wel op zolder als je die hebt. Bij mij dus ook, ik ben begonnen op zolder, daar staat mijn bureau en een kast met wat spullen. En in de loop der tijd heb ik veel spullen verzameld en is het niet meer 1 kast maar zijn het er wel 2 geworden. Maar soms heb ik geen zin om boven te zitten op zolder als mijn gezin lekker thuis is, dan kom ik ook wel eens naar beneden om gezellig bij hen te zitten en te werken. Niet alles kan ik beneden doen want het graveren van glas maakt een herrie volgens kindlief, en dan stuurt hij me weer naar boven want daar mag ik herrie maken. Ontwerpen maken op de computer of het branden van hout is geen probleem.

Maar ook niet alles kan ik binnen in huis doen aangezien ik alle producten van hout zelf maak. Dus hebben we ons kleine schuurtje/ berging omgebouwd tot een kleine werkplaats. Het staat vol, heel vol maar alles is binnen handbereik dus dat is wel heel fijn. Daar kan ik de borrelplanken op maat zagen en zorgen dat ze netjes geschuurd zijn. In de zomer heb ik ook veel in de tuin gewerkt, dat vind ik heerlijk. Lekker in het zonnetje de borrelplanken zagen en schuren, en daarna branden. Dat is wel het voordeel als je lekker aan huis werkt. Op de foto’s kun je even binnenkijken op de plekken waar ik mijn tijd door breng als ik voor jullie bezig ben. Het zijn fijne plekken waar ik heerlijk kan werken en waar nieuwe ideeën ontstaan en waar ik ze uitwerk. We zitten al weer bijna in december de laatste maand van het jaar dus nu snel aan de slag voor de laatste kerst ideeën zodat ik die ook aan jullie kan laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *